Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
Składniki
W jednej misce łączymy suche składniki, w drugiej mokre.
Mieszamy zawartości obu misek, tak by powstała jednolita masa o konsystencji gęstej śmietany.
Smażymy placuszki na rozgrzanej patelni z niewielką ilością tłuszczu.
Podajemy według uznania np. z syropem klonowym, miodem, owocami z bitą śmietaną.
Smacznego!