Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pewnie powtarzane, ale takie pyszne...
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1653
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1573
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1653
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1573
Składniki
Ser panierować w jaju i otrębach z płatkami.
Upiec w dość głębokim oleju, na wolnym ogniu, by środek ładnie doszedł.
Ułożyć mieszankę sałat na talerzu, na tym pięknie upieczony serek. Polać gorącym sosem z żurawiny czy jagód.
Smacznego :)