Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Kostkę sojową zagotuj przez 5 minut w osolonym wrzątku i odcedź. Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę i czosnek, dodaj papryki i oprósz ziołami. Chwilę podsmaż i zalej przecierem pomidorowym.
Oddzielnie przesmaż ugotowaną kostkę sojową i dodaj do reszty warzyw. Dopraw solą, pieprzem i papryką, gotuj przez 10 minut. Podawaj z pieczywem.Źródło: Na żywo