Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 91

Dodano:

Odsłon: 9988

Sposób na proste szybkie śniadanie lub kolację

Składniki

  • 10 jajek
  • pęczek rzodkiewki
  • szzypiorek
  • 2-3 łyżki majonezu (ja użyłam kieleckiego)
  • sól (do smaku)
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Zetrzeć na tarce o średnich oczkach.

  2. Rzodkiewkę pokroić w drobną kostkę.

  3. Szczypiorek poszatkować.

  4. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać majonez i sól.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń