Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 126 Ocena: 4466

Dodano:

Odsłon: 17489

Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty jajeczne, ale ta jest moją ulubioną.

Składniki

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • ćwierć papryki czerwonej
  • 1 większy ogórek konserwowy
  • 3-4 plasterki gotowanej szynki
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól i pieprz do smaku
5-6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka miksujemy blenderem na gładką masę. Resztę składników kroimy w malutką kosteczkę i mieszamy z jajkami. Dodajemy majonez i przyprawy do smaku, mieszamy i wstawiamy do lodówki na 2-3 godziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 05 maja 2014 pyszności,uwielbia wszelkiego rodzaju pasty:)

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Maudie 05 maja 2014 U nas zawsze różnego rodzaju pasty się sprawdzają.Robię podobną do Twojej,pychota:)

13 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń