Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 43

Dodano:

Odsłon: 14009

Szybkie "smarowidełko" do kanapek

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i rozgnieść widelcem. Dodać masło, musztardę i przyprawy dobrze wymieszać, dodać szczypiorek (lub dymkę) delikatnie wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bozkap 05 czerwca 2012 ja nie daję masła ale serek topiony i jest znakomita :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ambiwalentna 03 maja 2012 Zawsze kupowałam w sklepie, bo te co sama robiłam były niejadalne, ale dziś ugotowałam wdł. powyższego przepisu i synowie stwierdzili, że nie umywają się do tych gotowych, także dziękuję i od dziś będziemy jadali tylko domowe kopytka:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

nowalijka 11 lipca 2011 pychotka ja tylko bez musztardy i masła ale z majonezem i jajka tre na tarce grubej

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 06 lipca 2011 Ja kładę jeszcze pomidorka. Pychotka.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń