Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z łososiem

Pasta jajeczna z łososiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 684

Dodano:

Odsłon: 300

Bardzo lubię, pasty jajeczne. Często kombinuję z dodatkami, żeby je urozmaicić. Tym razem, zrobiłam z wędzonym łososiem. Kto lubi łososia, na pewno, polubi tę pastę.

Składniki

  • 4 jajka
  • 150 g. wędzonego łososia
  • szczypior
  • sól, pieprz
  • 2 płaskie łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
    Łososia drobno pokroić. Dodać do jajek.
    Na koniec, dodać pokrojony szczypior. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
    Dodać majonez i musztardę. Wszystko wymieszać i dodatkowo rozgnieść widelcem.
    Schłodzić w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń