Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z natką pietruszki

Pasta jajeczna z natką pietruszki

Autor: nowalijka

Przepisów i artykułów: 86 Ocena: 1400

Dodano: 31.07.2011

Odsłon: 7192

Bardzo smaczne, podnosi leukocyty.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo obrać zetrzeć na tarce, dodać pietruszkę sól pieprz majonez wymieszać.

  2. Podawać z chlebkiem, ja lubię z żytnim.

  3. Można też dać szczypiorek.

  4. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

nowalijka 10 sierpnia 2011 białe krwinki, ja mam leukopenie czyli za mało leukocytów i gdzieś w tv usłyszałam że natka pietruszki w połączeniu z jajkiem na twardo podnosi je.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

amela 09 sierpnia 2011 Podnosi leukocyty?Czyli białe ciałka???

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń