Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta jajeczno-ogórkowa

pasta jajeczno-ogórkowa

Autor: mrowa

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 770

Dodano: 20.03.2010

Odsłon: 1092

ja poprostu uwielbiam jajka

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ogorka zetrzeć na tarce,posolić i odstawić na sitku aż odsiąkną.ugotowane jajka na twardo posiekać drobno.Wymieszać jajka z ogorkiem i majonezem doprawić solą i pieprzem(dużo).

  2. Można dodać szczypiorek albo cebulę drobno posiekaną.Można też posypać ostrą papryką dla zaostrzenia smaku

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń