Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta rybno-twarogowa

Pasta rybno-twarogowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 40 Ocena: 290

Dodano:

Odsłon: 165

Pamiętam, że kiedy w czasach mojego dzieciństwa były momenty, kiedy nie wiodło się najlepiej, to taka bieda-pasta zawsze ratowała sytuację. A wszystkim smakowała!

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Rybę z puszki rozgnieć razem z twarogiem, dodaj ketchup i przyprawy. No i na chleb i kanapka gotowa!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 05 maja Pamietam, gdy bylam dzieckiem robilismy podobna paste w szkole, ale chyba z makreli. Wtedy smakowala mi niesamowicie, musze spróbowac po latach znowu tego smaku... Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń