Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej mamy;) Ukradziony:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 129
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 129
Składniki
Makrelę starannie obieramy i mięsko rozdrabniamy widelcem. Ser również rozgniatamy i dodajemy do ryby.
Ogórki, rzodkiewki, szczypiorek i cebulkę kroimy drobno i mieszamy z serem i rybą. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez. Jeśli jest za sucha, możemy dodać więcej majonezu.