Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka pasta. Warto zrobić, póki bób na straganie:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 90
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3329
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
Ugotować bób w osolonej wodzie, schłodzić, obrać z łupinek, wrzucić do blendera. Dorzucić 2-3 listki świeżej mięty, przyprawę suszone pomidory, sól i pieprz do smaku, sok z cytryny i oliwę z oliwek.
Wszystko zblendować, schłodzić. Pasta świetna zarówno na kanapkach jak i do wyjadania prosto z miseczki:)