Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burak to bardzo wartościowe warzywo charakteryzujące się dużą zawartością żelaza i kwasu foliowego, witamin z grupy B, witaminy C, magnezu, wapnia, potasu oraz ma właściwości odkwaszające organizm. Tak więc jedzmy buraki!!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Składniki
Buraki ugotować, obrać. Cieciorkę osączyć z zalewy, zmiksować razem z burakami, czosnkiem i serem. Przyprawić i posypać natką pietruszki. Banalnie proste, pyszne i zdrowe. Spróbujcie!!!