Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z sera twarogowego i wędzonej ryby

Pasta z sera twarogowego i wędzonej ryby

Autor:

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 5

Dodano:

Odsłon: 210

Pyszna!

Składniki

  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 125 wędzonej makreli bez skóry i ości
  • 100 g chudego sera twarogowego
  • 2 kromki chleba żytniego razowego
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego 2% tłuszczu
  • 2 liście sałaty
  • 2 łyżki otrąb pszennych
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Z ryby zdejmij skórę, oddziel od ości i rozdrobnij.

  2. Ser i rybę przepuść przez maszynkę, połącz z mlekiem (bądź zmiksuj dodając stopniowo jogurt), dodaj otręby, drobno posiekaną natkę, wymieszaj)

  3. Chleb posmaruj pastą i połóż liść sałaty.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń