Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z tuńczyka na ostro.

Pasta z tuńczyka na ostro.

Autor: kuchmariola63

Przepisów i artykułów: 934 Ocena: 8602

Dodano: 21.05.2018

Odsłon: 168

Pikantna, ostra, pasta z tuńczyka do chleba.

Składniki

> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Tuńczyka wykładamy do salaterki, wkładamy również drobno pokrojoną cebulę. Dodajemy majonez, ketchup, sos z papryczek chilli, musztardę. Wszystko dokładnie mieszamy, solimy i pieprzymy do smaku i posypujemy koperkiem. Smarujemy na chleb.


    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ErJot 22 maja Jak na ostro to coś w sam raz dla mnie:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń