Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z tuńczyka na ostro.

Pasta z tuńczyka na ostro.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1126 Ocena: 12483

Dodano:

Odsłon: 281

Pikantna, ostra, pasta z tuńczyka do chleba.

Składniki

> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Tuńczyka wykładamy do salaterki, wkładamy również drobno pokrojoną cebulę. Dodajemy majonez, ketchup, sos z papryczek chilli, musztardę. Wszystko dokładnie mieszamy, solimy i pieprzymy do smaku i posypujemy koperkiem. Smarujemy na chleb.


    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

KamilaM8519 19 lipca Ja dodałam chilli w proszku, bo miałam pod ręką, ale pasta szybka do przygotowania i smaczna, polecam mniam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ErJot 22 maja Jak na ostro to coś w sam raz dla mnie:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń