Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego, smacznego i prostego polecam paste ta robila mi mama jak bylam dziecięciem teraz ja robię moim pociechom i zapewne będe robic wnukom
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1132
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 172
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 309
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1132
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 172
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 309
Składniki
wątrobki gotujemy ok 10 min od zagotowania( pamietajmy iz jak watróbki sie gotuję to woda b. burzy sie więc troszke większy garnuszek trzeba wziąść), studzimy
jaja gotujemy na twardo, obieramy
cebulke obrać
wszystkie skladniki rozdrabniamy w malakserze lub przepuszczemy przez maszynke do mielenia, dodjemy miękkie masło i dodajemy go tyle by pasta była smarowna a nie tłusta, doprawiamy sola i pieprzem wg uznania, przechowujemy w lodowce i tak po ok 1-2 godz jest dobra do spozycia( przegryza sie smaki) mozna dla kontrastu posypac szczypiorkiem :))
SMACZNEGO