Do góry

Przekąski Przepis na:

paszteciki

paszteciki

Autor:

Przepisów i artykułów: 151 Ocena: 3783

Dodano:

Odsłon: 52764

pyszne dania

Składniki

  • 2 opakowania ciasta francuskiego
  • 0,5 kg mięsa mielonego
  • 30 dag pieczarek
  • 2 cebule
  • 10 dag margaryny
  • wegeta
  • pieprz
  • 2 łyżki bułki tartej
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelnię dać margarynę i pokrojoną cebulkę, usmażyć, dodać starte na tarku pieczarki, dusić do wyparowania wody, do miseczki dać mięso mielone, zimne pieczarki, 2 łyżki bułki tartej , wymieszać i przyprawić do smaku. Rozłożyć ciasto francuskie, dać farsz , uformować paszteciki. Piec

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

katarzyna13535 29 stycznia 2011 dzisiaj zrobiłam - REWELACJA!! - bardzo nam smakowały ! Piekłam ok 40 -45 min - w moim piekarniku...ale trzeba sparawdzac , az bedą właśnie złote ...do tego czerwony barszczyk - mniam , mniam :))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

iwona563882 26 listopada 2010 wszystko fajnie ale w jakiej temperaturze i jak długo mają być pieczone???

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń