Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Mąkę wysypać na stolnice i posiekać nożem z margaryną,zrobić w środku wgłębienie wbić 2 jajka ,wlać mleko ,dodać sól,cukier oraz proszek do pieczenia i zagnieść gładkie ciasto.Ciasto podzielić na 2 części każdą wałkować ,kroić na prostokąty na każdym układać po plasterku serka ,kiełbasy,polać odrobiną ketchupu i zwinąć w pasztecika,układać na blasze posmarowanej margaryną,posmarować rozbełtanym jajkiem i posypać kminkiem,piec w 200 stopniach na złoto .Życzę smacznego.