Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy widzę, że mój mąż ma już dość szynek piekę mu ten pasztet
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Mięso zmielić, czosnek przecisnąć przez praskę. Połączyć wszystkie składniki z mięsem. wyrobioną masę podzielić na dwie części i nałożyć do folii aluminiowej. Piec około 1 godziny w temp.190C