Do góry

Przekąski Przepis na:

Pata łososiowa

Pata łososiowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3396

Dodano:

Odsłon: 1181

Idealna do tradycyjnych kanapek, jak również świetnie sprawdza się z krakersami, jako imprezowa przekąska.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy ścieramy na tarce na grubych oczach, cebulę szalotkę i seler naciowy kroimy w drobną kosteczkę. Do miski wrzucamy, jajka, szalotkę, seler, rozdrobniony gotowany lub grillowany filet z łososia, majonez, przecier pomidorowy, sól, pieprz, przyprawę do pizzy, dokładnie mieszamy i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń