Przekąski Przepis na:
Pieczarki z majerankiem

Składniki
- pieprz do smaku.
- sól
- olej, 1 łyżka
- majeranek otarty, 1/2 łyżki
- cebula, 3 szt.
- pieczarki, 30 dag
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Pieczarki myjemy i kroimy na plasterki. Cebulę obieramy kroimy w piórka. Na rozgrzaną patelnię wkładamy pokrojoną cebulę podsmażamy około 15 minut. Dodajemy następnie pieczarki. Doprawiamy solą i pieprzem pod koniec smażenia oprószamy majerankiem. Jeszcze chwilę podsmażamy. Pieczarki pyszne.
Komentarze do przepisu (4)

bozena58 29 września 2013Zgłoś do usunięcia
przepis został wypróbowany, zostawiam "kciuka"41 Kto głosował? | Odpowiedz

konia 08 czerwca 2011Zgłoś do usunięcia
Robie takie pieczarki sa przepyszne .41 Kto głosował? | Odpowiedz

Mole3 02 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Hmm, ciekawe połączenie. Spróbujemy. :)41 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 01 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Pieczarki z majerankiem ,nie próbowałam .Lubie majeranek więc tak przygotowane pieczarki bedą napewno smaczne.41 Kto głosował? | Odpowiedz