Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń z mięsa mielonego"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Do mięsa włóż namoczone wcześniej bułki, posiekaną cebulę, pokrojoną w kosteczkę paprykę, jajka i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Wysoką brytfannę wyłóż pergaminem, posmaruj oliwą i posyp bułką tartą. Przełóż mięso i wzdłuż ułóż nadziewane papryczki.
Całość dokładnie zlep. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C przez godzinę.Źródło: Na żywo