Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powoli przechodzimy na dietę. Ciężko jest tak od razu przestawić się na takie dania. Musimy robić to stopniowo. Zapiekaną cukinię kochamy, ryż i warzywa również. Mięso z indyka nie jest nam obce. Więc do dzieła ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 131
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 131
Składniki
Ryż gotujemy kilka minut krócej, niż w przepisie zawartym na opakowaniu. Paprykę kroimy w kostkę. Por siekamy. Marchewkę ścieramy na drobnych oczkach. Wszystkie składniki łączymy z mięsem, do smaku doprawiamy przyprawami. Z cukinii odcinamy wierzch, środki wydrążamy, nadziewamy farszem. Całość zapiekamy 45 min w 180°C. Pod koniec możemy włączyć termoobieg.