Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczony udziec z indyka

Pieczony udziec z indyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2176

Dodano:

Odsłon: 37544

Pyszne, aromatyczne, ciekawy smak

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Udziec natrzeć i zostawić w zalewie na dobę, można też na 48 godzin.

  2. Piec w rękawie foliowym - 1 kg - 1 h

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 06 marca 2011 Zjadłabym kawałek tego pieczonego inyka.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

biancorossa 05 marca 2011 męczę kurczaka,gdy obok taki przyjemny indyczek

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 05 marca 2011 Wygląda niesamowicie apetycznie. Koniecznie do wypróbowania.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń