Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie nadzienie do pierogow ruskich,ale nie lubie robic ciasta na pierogi,wiec powstal......
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Zrob farsz do pierogow ruskich,dosmacz,ciasto francuskie rozwalkowac,wykrawac kola nakladac farsz.
Piekarnik rozgrzej do 180s,posmarowac gotowe pierogi rozmaconym jajkiem,piec 25 min.
Podawac z sosem smietanowym ze szczypiorkiem.