Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierożki ,kto lubi podroby na pewno w nich się zakocha. To moje smaki z dzieciństwa...pamiętam te smaki i chciałam je oddworzyć,nie wrócą ,,,ale chociaż troszkę ...polecam ,są pyszne:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Oczyszczone płucka i serduszko gotować około 1,5 godz. Na drugi dzień po wystudzeniu zmielić dodając podsmażone na maśle 4 cebule. Doprawić do smaku i podsmażać na patelni. Zrobić ciasto na pierogi,każdy ma swój przepis. Wykrawać kwadraty,ja nie wycinam kółek..lepiej się lepi i tak polecam. Kłaść na wierzch farsz i zalepiać. Kłaść na wrzątek,gotować 2 min.Po tym czasie wyjmować i polewać masełkiem lekko zrumienionym.
Polecam są pyszne:)
Smacznego życzę!