Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam nadziewaną pierś, dlatego to połączenie powinno zasmakować fanom drobiu i nie tylko ;)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 332
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 332
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, naciąć, tworząc kieszeń i przyprawić do smaku. Umyte i pokrojone pieczarki usmażyć, ostudzić. "Kieszeń" wyłożyć listkami bazylii, pieczarkami i plastrami sera.
Ciasno zwinąć a następnie opanierować. Smażyć w głębokim oleju przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Podawać np. z gotowanymi ziemniakami i brokułem ;) Smacznego!