Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na zimne, deszczowe dni.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Na gorącym tłuszczu gęsim smażymy pokrojoną w kostkę kiełbasę, pokrojoną w pół plastry cebulę i ugotowaną fasolę.
Dodajemy pokrojoną papryczkę chili, i połówki pomidorków daktylowych, podlewamy połową szklanki przegotowanej wody. Doprawiamy przyprawami do smaku.
Dusimy pod przykryciem do miękkości składników.
Smacznego!!!