Do góry

Desery Przepis na:

Piszyngier mocno czekoladowy

Piszyngier mocno czekoladowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 4355

Dodano:

Odsłon: 21350

jeśli ktoś lubi smak czekolady to gorąco polecam moja rodzinka zanim przepada

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Margarynę,kakao,cukier i wodę zagotować ,do goracej masy dać rozkruszone na mączkę herbatniki i rozpuszconą w 1 szklance goracej wody galaretkę(wlać ciepłą) wszystko razem wymieszać i przestudzić.Wystudzoną masą przekładać andruty na wierzchu polać polewą czekoladową (najlepiej ją zrobić bo ta ze sklepu przy krojeniu się kruszy).Życzę smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

edytek 05 marca 2010 Jest już w ulubionych i czeka w kolejności na wypróbowanie:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń