Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli ktoś lubi smak czekolady to gorąco polecam moja rodzinka zanim przepada
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Margarynę,kakao,cukier i wodę zagotować ,do goracej masy dać rozkruszone na mączkę herbatniki i rozpuszconą w 1 szklance goracej wody galaretkę(wlać ciepłą) wszystko razem wymieszać i przestudzić.Wystudzoną masą przekładać andruty na wierzchu polać polewą czekoladową (najlepiej ją zrobić bo ta ze sklepu przy krojeniu się kruszy).Życzę smacznego.