Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawicznie się ją robi i jest pyszna;)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Mąkę ,sól , cukier olej połączyć w misce. Osobno połączyć drożdże z letnią wodą. Kiedy już drożdże będą połączone dobrze z wodą dodać je do pozostałych składników.
Ciasto tak wyrobić ,aby składniki połączyły się.Ciasto musi być gęste-nie rzadkie.
Odstawić na 10 minut aż lekko podrośnie i przełożyć na blachę.(jak mała blacha to połowę ciasta wyłożyć)
Po przełożeniu na blachę ponakłuwać je widelcem.Posmarować ketchupem.
Nałożyć składniki( salami,pieczarki,kukurydza,pomidor,ser żółty)
Piekarnik nagrzać na 200 stopni i piec 25 minut.SMACZNEGO!!!!