Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO SZYBKI W WYKONANIU , PROSTY ,
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Jabłka obrac i pokroic w kostkę ,
Jajka , cukier i olej zmiksowac , dodawac ciągle miksując cynamon , sodę , kakao , mąkę
Następnie dodac orzechy , rodzynki i wymieszac łyżką
Gdy ciasto jest gotowe wlac na wcześniej przygotowaną blaszkę tzn wysmarowac tłuszczem i posypac ja bułką tartą.
Piec w temp, 180 stopni przez 45 min
dekoracja wg własnego uznania