Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Placek karmelowy"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 70
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 70
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Zagnieć kruche ciasto. Rozwałkuj na 3 placki. Ubij piankę. Posmaruj nią każdy placek. Potem upiecz je oddzielnie.
Masło utrzyj na puszysty krem. Ucierając, dodaj masę krówkową, potem wymieszaj z płatkami (część zostaw do dekoracji). Placki posmaruj masą, złóż, posyp płatkami.
<strong>Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic</strong>Źródło: Bella Relaks