Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od teściowej mojej kuzynki. Dla mnie pycha.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Składniki
Jajka ubić z cukrem na puszystą pianę, dodać śmietanę, a na końcu mąkę z proszkiem do pieczenia. Wylać do foremki wyłożonej papierem do wypieków.
Z podanych składników zrobić kruszonkę i posypać ciasto.
Piec w temp. 190 st. przez ca 40 min. Gdy kruszonka za bardzo się zrumieni przykryć wierzch papierem.
SMACZNEGO.