Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciemne, bakaliowe ciasto przełożone delikatną, białą masą. Przeciwieństwa się przyciągają:)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Ciasto: Jajka, mąkę, cukier, sodę i sok z ananasów zmikwosać. Dodać pokrojone orzechy i ananasy. Wymieszć. Wylać na dużą brytfankę. Piec ok. 45 min. w temp. 180 stopni. Po upieczeniu przeciąć na pół
Masa: skłądniki masy zmiksować. Wyłożyć na zimną połówkę ciasta. Przykryć drugą połówką. Włożyć do lodówki