Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko na obiad.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 330
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 330
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Następnie słoninę drobno pokroić razem z cebulą, podsmażyć i wrzucić pokrojone pieczarki, jeszcze chwilę podsmażyć, włożyć podudzia, zalać wodą i dusić do miękkości.