Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Polędwiczki z papryką i cebulką"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 98
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 98
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Z przeciśniętego przez praskę ząbka czosnku i pozostałych składników przygotuj marynatę, zanurz w niej kawałki mięsa i odstaw do lodówki na godzinę.
Mięso smaż na oleju po dwie minuty z każdej strony. Dodaj 2 łyżki wody i pozostałą marynatę, duś.
Warzywa pokrój w paski, obsmaż na oleju. Dodaj do mięsa, przypraw solą i pieprzem, duś jeszcze 5 minut. Podawaj z małymi widelczykami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień