Do góry

Desery Przepis na:

POLEWA DO CIAST

POLEWA DO CIAST

Autor: misia78

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 8

Dodano: 25.04.2010

Odsłon: 1794

ZAWSZE WYCHODZI ,JEST TWARDA JAK KUPNA

Składniki

  • 10 DG MARGARYNY
  • 10 DG CUKRU PUDRU
  • 1LYZKA MLEKA
  • 2 lyzki maki ziemniaczanej
  • 2 lyzki kakao
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. MARGARYNE I CUKIER ROZPUSCIC, NIE GOTOWAC.

  2. DODAC MAKE I KAKAO,DOBRZE WYMIESZAC

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń