Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdza się jako przystawka, fajne na party, i jako dodatek do obiadu, lub jako mini kolacja ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 92
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 45
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 133
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 92
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 45
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 133
Składniki
Ryż ugotować na sypko z vegetą. Pomidory przekroić w wysokości 1/4 - tak by powstała przykrywka. Wydrążyć środek. Cebulkę posiekać bardzo drobno. Na rozgrzany olej wrzucić środki z pomidora i posiekaną cebulkę - poddusić troszkę. Dodać ryż i kukurydzę - wymieszać. Ostudzić ryż. Pomidorki faszerować ryżem. Podawać na zimno. Smacznego ;)