Do góry

Śniadania Przepis na:

Pora na szczypiora

Pora na szczypiora

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 33

Dodano:

Odsłon: 996

smaczne,wiosenne

Składniki

  • szczypiorek z dymki, ok. garsc
  • twarog, 25dkg.
  • smiietana, maly kubeczek
  • sol do smaku
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Szczypiorek pokroic, przelozyc do miseczki, posypac sola,pougniatac lyzka, zeby uwolnic sok i smak, nastepnie dodac twarog , smietane i wymieszac i smacznego z razowym chlebkiem z maselkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

nana 15 maja 2012 tak, slusznie, maselko nie koniecznie...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kuchcik2 14 maja 2012 Można śmiało oszczędzić na masełku. Nie chodzi o oszczędność dla kieszeni rzecz jasna, tylko dla zdrowia. Pyszne wiosenne śniadanko.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń