Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sycące, wysokobłonnikowe, wspaniale działa na układ trawienny
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Wieczorem zalewamy płatki i pokrojoną na mniejsze kawałki śliwkę wrzątkiem i przykrywamy miseczkę talerzykiem, zostawiamy na noc.
Rano podlewamy odrobinką wody i wstawiamy do mikrofalówki, czekamy aż się zagotuje.
Dodajemy otręby i cynamon.
Mieszamy z jogurtem naturalnym, świetnie smakuje też ze zmiksowanym, dojrzałym awokado w wersji na ostro- doprawione imbirem i pieprzem cayenne.