Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Porzeczkowe z katarzynkami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 366
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 366
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Porcje: 15, przygot.: 90 min, cena: 1,50 zł, kalorie: 274.
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt, przekrój na pół. Dżem podgrzej, rozpuść galaretki. Kremówkę ubij z cukrem, wymieszaj z serkami i rozpuszczoną żelatyną. Biszkopt posmaruj stężonym kremem owocowym, połóż katarzynki, krem śmietankowy, nakryj biszkoptem. Polej stopioną białą czekoladą.
<strong>Przepis przysłała Maria Tarnopolska z Głębiczyna</strong>Źródło: Bella Relaks