Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki pomysł na obiad. Propozycja dla zabieganych.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Cebulę pokrój w piórka i zeszklij na tłuszczu. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Fasolę wyjmij z zalewy, pomidory pokrój na mniejsze paski, oliwki pokrój w plasterki. Do cebuli dodaj pomidory i fasolę. Zalej przecierem i bulionem. Duś przez 15 min. Dodaj zioła i oliwki. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Duś jeszcze przez 5 minut.