Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przystawka, która doskonale nadaje się na każde przyjęcie i jest świetnym uzupełnieniem tzw. "zimnej płyty" Dodatkowo bardzo ładnie prezentuje się na stole.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3338
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1190
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3338
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1190
Składniki
Biały serek rozrabiamy z dwiema łyżeczkami chrzanu, aż do uzyskania jednolitej masy. Następnie smarujemy małe kromeczki pumpernikla przygotowaną pastą. Na każda przekąskę układamy kawałeczek wędzonego łososia i dekorujemy świeżą pietruszka lub koperkiem.
Na kromeczki z pumpernikla układamy plasterki mozzarelli, a następnie każdy kawałek smarujemy pesto. Na wierzchu układamy po plasterku pomidora koktajlowego i czarnej oliwki.