Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Pstrągi oczyszczamy, odcinamy głowę i płetwy;nacieramy solą ,pieprzem, posypujemy bazylią,tymiankiem i rozmarynemzarówno na zewnątrz jak i w środku. Do środka wkładamy po 1 łyżce masła i pokrojoną drobno pietruszkę.
Rybę zwijamy w folię aluminiowa tak aby miała "luz" i wstawiamy na 30 minut do nagrzanego do 190 -200 stopni C piekarnika.
Po 30 minutrach odwijamy rybkę z foli i peczemy przez 10 minut aby skórka była chrupiąca.
Smacznego