Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pulpeciki na igle"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
<strong>:</strong>
Wymieszaj mięso z posiekaną cebulą, jajkiem i bułką tartą. Pokrój w kawałki warzywa i czerwoną cebulę. Formuj pulpeciki i nadziewaj na zmianę z warzywami. Posmaruj oliwą i piecz do przyrumienienia w 180°C.Źródło: TV14