Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Puszyste batoniki"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Dodaj posiekane migdały, rodzynki i rum. Stopniowo dosypuj ryż preparowany i mieszaj.
Przygotowaną masę przełóż do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i mocno dociśnij.
Włóż baton do lodówki, by stężał, a następnie pokrój na porcje.Źródło: Super TV