Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione danie:)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 646
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 220
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 646
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 220
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce, połączyć z jajkiem, cebulą, mąką, oliwą z oliwek rozmarynem, tymiankiem, sola i pieprzem. Dokładnie zamieszać aby nie było grudek. Smażyć na rozgrzanym oleju. Można podawać z sosem lub śmietaną. Moje ulubione to ze śmietaną :) Smacznego !!!