Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie danie na zakąskę i nie tylko
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
matyjasy wymoczyć, następnie pokroić wna kawałki,cebulę pokroić w krążki. w salaterce ułożyć warstwę śledzi na śledzie położyć cebulę listek laurowy i dwa ziarenka ziela angielskiego następnie znowu śledzie i tak dalej aż do wykorzystania wszystkich składników a następnie zalać wszystko olejem potem odstawić na kilka godzin do lodówki aby śledzie nabrały smaku