Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do chłodnika potrzbujemy buraczki rzodkiewkę szczypiorek świeży ogorek jajko na twardo ocet só pieprz buraczki gotujemy w niewiekiej ilosci wody ugotowane scieramy na tarce o grubych oczkach ,tak samo inne warzywa . do wywaru z burakow dodajemy wszystkie warzywa + mleko zsiadłe ,razem mięszamy .doprawiamy sola pieprzem podajemy bardzo schłodzony . gestość w/g uznania .pyszny ,goraco polecam
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Gotujemy buraczki w niewielkiej ilosci wody, wszystkie warzywa sicieramy na tarce o grubych oczkach wszystko razem mieszamy + wywar z buraczkow dolewamy mleko zsiadle w/g uznania -chodzi o gęstosc -tak aby chlodnk nie byl zbyt gesty doprawiamy chlodzimy posypujemy duza iloscia koperku