Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Składniki
Rzodkiewki obrać z liści, opłukać pod bieżącą wodą. Zetrzeć na tarce na plasterki (jak ogórki do mizerii). Posolić i popieprzyć.
Do śmietany dodać kwasek i cukier - mocno wymieszać, by cukier się rozpuścił. Zalać poszatkowane rzodkiewki i wstawić na 20 min. do lodówki by się mocno schłodziło. Podawać jako surówkę np. do obiadu.